KALFMEDAILLON MET GROENTEN EN MOSTERDSAUS.
INGREDÏENTEN: twee kalf-medaillons, 300 gram bruine champignons, 200 gram spinazie, drie eetlepels milde sojasaus, drie eetlepels mosterd, boter.
BEREIDING: je bakt de kalf-medaillons in ongeveer vijf minuten aan beide kanten bruin in boter. Intussen snijd je de champignons in plakjes. Je wikkelt de medaillons in aluminiumfolie en legt ze opzij. Je giet het vet uit de pan, maar je laat de aanbaksels zitten.
(1/3)
Je doet een vers klontje boter in de pan en bakt de champignons gaar totdat het vocht verdampt is. Voeg drie eetlepels mosterd, sojasaus en water toe. Roer alles om tot je een homogene saus krijgt. Je duwt de champignons naar de zijkant van de pan en legt de spinazie erbij. Zet een deksel op de pan en laat de spinazie slinken.
(2/3)
Leg het vlees weer terug in de pan en giet ook de vleesjus, die uit het vlees gelopen is, erbij. Laat alles nog even goed warm worden en serveer.
EET SMAKELIJK.
(3/3)
Bron: TV Krant feed
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!