Echtpaar De Jong-Jansen 65 jaar getrouwd

ST. WILLEBRORD – Woensdag bracht de burgemeester een bezoek aan de heer en mevrouw De Jong-Jansen ter gelegenheid van hun 65-jarige bruiloft. Namens de gemeente werd een cadeau overhandigd.

Beiden zijn afkomstig uit Etten-Leur waar ze elkaar op een dansavond hebben leren kennen. Na hun huwelijk in 1953 zijn ze verhuisd naar Sint Willebrord. De eerste 47 jaar brachten ze door in de Meeuwenstraat. Later verhuisden zij naar De Gagelrijzen omdat wegens hun hogere leeftijd het leven daar gemakkelijker is.

Zoals het klokje thuis tikt
Meneer heeft heel lang klokken verzameld, daarvan zijn er in de woonkamer en in de rest van het huis veel terug te vinden. Hij heeft er 200 in zijn bezit gehad waaronder ook veel zakhorloges. Door een speciale klokkenmaker liet hij de uurwerken herstellen.

Koken met kerst
Mevrouw houdt erg van koken. Tot twee jaar geleden maakte zijn alle salades, gerechten en puddingen voor de hele familie zelf. Door een val tijdens hun vakantie in Benidorm heeft ze problemen aan haar hand waaraan ze binnenkort geopereerd gaat worden.

Het bericht De heer en mevrouw De Jong Jansen 65 jaar getrouwd verscheen eerst op TV Krant West Brabant.

Source: TV Krant 2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *