,

GrijsGedraaid

Grijsgedraaid is een programma van Peter van Langerak, Marc van Haag en Edwin van Thillo.

peter-van-langerakmarc-van-haagIn het eerste uur hoort U presentator Peter van Langerak maar ook technicus Marc van Haag komt regelmatig aan het woord. Ze nemen U mee op een muzikale reis door de periode 1950-1975 doorspekt met anekdotes en verhalen uit die tijd.

edwin-van-thillo

In het 2e en 3e uur is het Edwin van Thillo die de presentatie voor zijn rekening neemt. Hij gaat door waar Peter en Marc zijn gestopt. Edwin behandelt de jaren 1975 t/m de “zeroes” op muzikaal vlak met verhalen en gegevens van de gedraaide muziek. Je hoort niet alleen de bekende nummers maar ook onbekender werk uit deze decennia.
Grijsgedraaid wordt op Radio Rucphen FM uitgezonden op vrijdagavond van 20:00 – 23:00 uur.

 

 

Marc van Haag is een échte duizendpoot; als hij niet bezig is met het geluid van SLOS Radio ligt hij wel onder het mengpaneel om allerlei dingen aan te sluiten. Marc is namelijk hoofd techniek bij SLOS Radio.
Edwin van Thillo heeft altijd een fascinatie gehad voor radio. Toen hij na de middelbare school Journalistiek ging studeren in Tilburg kreeg hij voor het eerst als programmamaker met radio te maken. Het heeft echter nog tot 2013 geduurd voordat hij de laatste stap zette en aan de slag ging voor SLOS Radio: eerst als invaller en kort daarna ook met zijn eigen programma. Ook is hij eens per drie weken te horen als presentator van StreekWijzer, een programma van de Samenwerkende Omroepen in West Brabant.