,

Boek- en bioscoopbesprekingen van Ria op woensdag 17 april 2019

Op woensdag 17 april 2019 was Jan Voeten van Breda International Airport te gast. Onder de bioscoopbespreking vind je een foto van Ria met haar gast in de uitzending.

Meer informatie over de Drive-In bioscoop vind je op >>> www.breda-airport.eu.

De gehele uitzending kun je terugluisteren via >>> Uitzending Gemist.

Hieronder de bioscoopbespreking die in deze uitzending aan bod kwam. Lees de besproken films hier nog eens rustig na.

BIOSCOOPBESPREKING
De volgende films zijn te zien in de bioscopen Cine-service Etten Leur, City Roosendaal en Kiek in de Pot te Bergen op Zoom:

MISDAAD
Titel: BAANTJER. Met in de hoofdrollen Waldemar Torenstra als de Cock en Tygo Gernandt als Montijn.
In de jaren tachtig wordt rechercheur de Cock gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn stuit de Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.

HORROR/MYSTERIE
Titel: THE CURSE OF LA LLORONA. Met in de hoofdrollen Linda Cardellini als AnnaTate-Garcia en Marisol Ramirez als La Llorona.
Een sociaal werkster probeert in 1973 in Los Angeles haar twee kinderen op te voeden. Na verloop van tijd bemerkt ze verontrustende overeenkomsten tussen een zaak waaraan ze werkt, en bovennatuurlijke verschijnselen die haar familie teisteren. Ze begint een onderzoek naar het Mexicaanse folklore figuur dat La Llorona heet. Deze zou ooit haar kinderen hebben verloren, en brengt nu, waar ze ook gaat, ongeluk met zich mee.

DRAMA/ROMANTIEK
Titel: AFTER. Met in de hoofdrollen Josephine Langford als Tessa Young en Hero Fiennes Tiffin als Hardin Scott.
Tessa Young is een toegewijde student, een plichtsgetrouwe dochter en loyale vriendin voor haar middelbare schoolvriendje. Ze gaat naar haar 1e jaar college en heeft grote ambities voor haar toekomst. Ze leeft heel gecontroleerd met een sterk gevoel van wie ze is en zou moeten zijn. Maar dan ontmoet ze de donkere en mysterieuze Hardin Scott. Met zijn warrige bruine haar en overvloedige tatoeages is Hardin de wilde, broeierige rebel die Tessa normaal zou mijden. En dat doet ze – tot ze laat op een avond bij hem is, aangetrokken door zijn magnetische energie.

Voor meer info en trailers, ga naar
>>> www.c-cinema.nl