,

Elvis-dag in Kruisland op 19 maart 2017

‘The King’ leeft in Kruisland tijdens derde Elvis Dag

KRUISLAND – Wat ontstond als een dagje voor enkele fans is iets heel groots geworden. De derde Elvis Dag in Kruisland krijgt vorm, grote vorm! Het organiserend comité verwacht net zoals vorig jaar weer honderden fans van ‘The King’. De Elvis Dag is uitgegroeid tot een jaarlijks evenement.

“De eerste en tweede edities waren een enorme successen, daarom zijn de zalen anders ingedeeld zodat we meer bezoekers kunnen verwelkomen. We hebben dit jaar ruim tien zangers weten te strikken. Er zijn diverse stands met o.a. originele koffergrammofoons uit de jaren zestig. Verder worden er o.a. langspeelplaten, Elvis prullaria  en collectables verkocht. Ook is er een interactieve Elvis-quiz”, zo vertellen de enthousiaste organisatoren.

Het speciale evenement vindt plaats bij De Commerce aan de Markt in Kruisland. Om het geheel compleet te maken staan hier diverse Cadillacs geparkeerd. Zondag 19 maart 2017 gaan om 13:00 uur de deuren open. De entree is € 3.00 voor volwassenen en is gratis voor kinderen tot 12 jaar.

Meer informatie vind je op: www.facebook.com/elvisdagkruisland