,

Senioren-Express van donderdag 2 augustus 2018

Op donderdag 2 augustus 2018 verzorgt de Senioren-Express van 09.00 tot 11.00 uur een radioprogramma voor en door senioren. Met muziek, de agenda, tuintips en informatie over het seniorenwerk in de gemeente Rucphen en de regio.

Dialectenquiz:
De serie is beëindigd. Er volgen nog uitslagen van de diverse oplossingen. We hopen dat er een vervolg komt. Erfgoed-Brabant en de medewerkers van het programma “De Senioren-Express” bedanken de luisteraars voor hun reacties. 

Bezoek/uitzending bijwonen
Verder is het mogelijk om, na afspraak, uw informatie live in de uitzending te komen toelichten. Wilt u een uitzending bijwonen dan bent u van harte welkom.

Ook is er gelegenheid voor het indienen van een felicitatie of een muzikale groet, tel. 0165-388041-06-43622560. Verenigingen en instellingen kunnen hun agenda en informatie betreffende seniorenwerk opgeven bij: J. Mangnus email: j.mangnus8@kpnplanet.nl

Laatste uitzending voor de zomerstop
Dit was de laatste uitzending voor onze vakantie, de volgende uitzending is op donderdag 6 september 2018. Wij wensen alle luisteraars een fijne vakantie.