,

Senioren-Express 21 september 2017

Op donderdag 21 september verzorgt de “Senioren-Express” van 09:00 tot 11:00 uur een radioprogramma op Radio Rucphen FM. Frequentie: 106.4 of 87.5 op de kabel en ook via de livestream op deze website te beluisteren. Het is een programma voor en door senioren met muziek, de agenda, tuintips en informatie over het seniorenwerk in de gemeente Rucphen en de regio.

Dialectenquiz
De opgave van de serie dialectenquiz (nummer 38), in samenwerking met Erfgoed Brabant, wordt deze week verteld door Marja van Trier uit Loon op Zand. Herkent u het daarin genoemde dialectwoord? Stuur dan uw reactie per e-mail naar: info@erfgoedbrabant.nl. Of reageer per post: Erfgoed Brabant, Postbus 1325, 5200 BJ ’s-Hertogenbosch onder vermelding van quiz nummer 38.

Live in de studio
Live in de studio: Marie Augustijn met informatie over mantelzorg en Annelies Maas met informatie over reumazorg.

Reageren
Er is gelegenheid voor het indienen van een felicitatie of een muzikale groet. Dit kan via het telefoonnummer 342480. Verenigingen en instellingen kunnen hun agenda en informatie over het seniorenwerk opgeven bij Jan Mangnus,  telefoonnummer: 388041, mobiel nr. 06-43622560. Of per e-mail: j.mangnus8@kpnplanet.nl Maak van deze service gebruik, ook kunt u na afspraak live in de uitzending uw informatie toelichten.

Uitzending meemaken?
Wilt u eens een uitzending bijwonen? U bent welkom.

Planning/in voorbereiding

  • Opschoondag leerlingen Munnikenheidecollege, gaat naar oktober;
  • Fanfare Kunst Na Arbeid uit Schijf;
  • Laaggeletterdheid;
  • MEE informatie/hulp.