,

Senioren-Express 23 november 2017

Op donderdag 23 november verzorgt de “Senioren-Express” van 09:00 tot 11:00 uur een radioprogramma op Radio Rucphen FM. Frequentie: 106.4 of 87.5 op de kabel en ook via de livestream op deze website te beluisteren. Het is een programma voor en door senioren met muziek, de agenda, tuintips en informatie over het seniorenwerk in de gemeente Rucphen en de regio.

Dialectenquiz nr. 47
De serie dialectenquiz, in samenwerking met Erfgoed Brabant, is deze week toe aan quiz nummer 47. Herkent u het daarin genoemde dialectwoord? Stuur dan uw reactie per e-mail naar: info@erfgoedbrabant.nl. Of reageer per post: Erfgoed Brabant, Postbus 1325, 5200 BJ ’s-Hertogenbosch onder vermelding van quiz nummer 47.

Winnaar quiz nr. 45
De winnares van quiz nr. 45 is mevrouw Marie Verstijlen uit St. Willebrord met het woord “loeréézer”, wat ‘bril” betekent.

Live in de studio
Marie Augustijn met informatie over mantelzorg.

Reageren
Er is gelegenheid voor het indienen van een felicitatie of een muzikale groet. Dit kan via het telefoonnummer 342480. Verenigingen en instellingen kunnen hun agenda en informatie over het seniorenwerk opgeven bij Jan Mangnus,  telefoonnummer: 388041, mobiel nr. 06-43622560. Of per e-mail: j.mangnus8@kpnplanet.nl Maak van deze service gebruik, ook kunt u na afspraak live in de uitzending uw informatie toelichten.

Uitzending meemaken?
Wilt u eens een uitzending bijwonen? U bent welkom.

Planning/in voorbereiding

  • Nieuw programma “Jong en Oud”, in samenwerking met het Munnikenheidecollege;
  • Fanfare Kunst Na Arbeid uit Schijf;
  • Laaggeletterdheid;
  • MEE informatie/hulp;
  • Ziekenprogramma, onder voorbehoud;
  • Brandwondencentrum;
  • Werkgroep Zegge, winnaars van de Vrijwilligersprijs 2017.