,

Vertrek Leon de Jaeger

Mededeling Leon de Jaeger 

Zoals inmiddels op de radio te horen is geweest ben ik sinds de kerst gestopt met mijn programma op Radio Rucphen. Omdat alles nog niet 100% zeker was, kon ik ook niet eerder de reden van mijn vertrek toelichten.

Met ingang van 1 april 2018 zijn mijn vrouw en ik de nieuwe eigenaars van het restaurant ‘Brückenschänke’ in het Duitse Trittenheim. Dit betekent dat wij op die datum daar naartoe verhuizen. Vanwege de drukke voorbereidingen van deze verhuizing, heeft dit mij noodgedwongen doen besluiten om nu te stoppen als programmamaker en ook mijn overige taken voor Radio Rucphen te staken.

Sinds 2009 ben ik actief geweest als programmamaker. Vanaf het begin heb ik dit met heel veel plezier mogen doen. In deze periode heb ik veel mooie en bijzondere momenten mogen meemaken. De vele contacten met artiesten, de uitzendingen op locatie, maar zeker ook de contacten en reacties van de luisteraar zijn dingen die ik zeer zeker zal gaan missen

Ik bedank de luisteraars van Radio Rucphen FM en wens ze alle goeds. Verder wens ik de medewerkers van Radio Rucphen FM veel succes toe in de toekomst. Ik hoop dat Radio Rucphen FM nog in de lengte van jaren mag blijven bestaan zoals het nu is.

Natuurlijk hoop ik iedereen eens te mogen begroeten in het pittoreske Trittenheim. U bent daar welkom voor een kopje koffie of voor een heerlijk diner.

Met vriendelijke groet,

Leon de Jaeger