,

Tussentijdse uitzending van Youri’s Muziekmix op woensdag 7 maart

Vorig jaar moest onze jongste programmamaker, Youri Rasenberg, in september zijn programma “Muziekmix” tijdelijk staken vanwege zijn studie-stage in Suriname, die zo’n 10 maanden zou gaan duren. In de loop van november kwam er een berichtje van hem binnen. Het ging goed met hem; heerlijk in een warm land, waar hij veelvuldig kon genieten van de zon. Maar er moest natuurlijk ook gewerkt worden, want zo’n stage vraagt nogal wat aan inzet. Soms werkweken van 50 – 60 uur. Maar er was wel een lichtpuntje. Eind februari mocht hij voor een paar weken terug naar huis. Even een korte vakantie!

Tegelijk kwam wel de vraag, of hij in deze periode misschien op een avond zijn programma eens mocht draaien. Hij miste de studio en de sfeer daaromheen wel. Toch een beetje heimwee naar zijn “Muziek-mix. En dat avondje was nog steeds vrij en wij hadden geen van allen daar tegen bezwaar. Dus de datum was gauw gevonden.

Op 7 maart draait Youri van 19 – 21 uur zijn “Muziekmix”. Hij heeft voldoende informatie over Suriname, over het werk daar en over zijn stage. Dus is ons advies: LUISTEREN!!

Wij van Radio Rucphen hopen, dat hij veel plezier beleeft aan deze extra uitzending. En natuurlijk hopen wij, dat hij na zijn stage weer snel zijn plaatsje achter de microfoon zal innemen! Succes Youri!!

Namens Radio Rucphen,
Kees de Jong.