,

Rommelmarkt in CWZ Kerkakkers te Rucphen

Het is weer zover, onze VOORJAARSROMMELMARKT in het Centrum Voor Wonen en Zorg Kerkakkers in Rucphen wordt gehouden op zaterdag 29 april van 10.00 uur tot 15.00 uur.

U bent van harte welkom aan de Burgemeester Voetenstraat 29 om te komen snuffelen en misschien iets van uw gading te vinden tegen een spotprijsje. Zoals altijd zijn er weer volop puzzels, spellen, DVD’s en boeken. Leuke artikelen, zoals een stereo, boxen, reiskoffers, knutselspullen, tuinspullen. Het kan niet op. Ook een groot aantal nieuwe knuffelberen wordt te koop aangeboden evenals een paar mooie lampen, een paar goede trolleys, een koelbox, enzovoorts. Er zal zeker iets van uw gading te vinden zijn.

De besteding van de opbrengst komt volledig ten goede aan het welzijn van de bewoners en omgeving. Zoals u bij een bezoek aan het woonzorgcentrum kunt zien, is de tuin al een vrolijk, rustgevend en kleurrijk gebeuren geworden, mede dankzij de opbrengsten van onze rommelmarkten.

Vanaf 18 april kunt u goed bruikbare spullen nog inleveren. Geen grote meubels, glaswerk, of dit moet speciaal zijn. Zeker geen kapotte of beschadigde spullen, want wij zijn natuurlijk geen afvalverwerker.

Dus, allen welkom op ZATERDAG 29 APRIL aan de Burgemeester Voetenstraat 29, CWZ Kerkakkers, van 10.00 uur tot 15.00 uur

Georganiseerd door De Vrienden Van Kerkakkers