,

Diep van binnen: solo-expositie Ineke de Schepper

Aan het begin van de Nationale Kunstweek geeft Ineke de Schepper zich in het weekend van 4 en 5 november figuurlijk bloot. Tijdens haar solo-expositie ‘Diep van Binnen’ bij Galerie TON te Rucphen.

Natuur als inspiratiebron
Dat je voor beeldend talent niet altijd de Randstad op hoeft te zoeken, dat bewijst Ineke de Schepper. Geïnspireerd door vooral de natuur – Ineke is naast kunstenares tevens als vrijwilligster verbonden aan de Botanische Tuin van het Oudenbossche Arboretum – is het voor Ineke wachten op de momenten dat ze wordt ‘geraakt’. Wachten op het moment dat ontstaat, waardoor ze geen andere keuze heeft dan dat ene moment vast te leggen. ‘Vooral ook omdat ik terdege besef dat het volgende moment nooit meer hetzelfde zal zijn’, aldus Ineke.

Ineke exposeert haar ziel in de vorm van een aantal kunstwerken op doek in de voormalige burgemeesterskamer van de galerie.

Feestelijke opening
U bent van harte welkom om op 4 en 5 november a.s. een kijkje te komen nemen. Op zaterdagmiddag 4 november vindt om 15.00 uur de feestelijke opening plaats onder het genot van een hapje en een drankje. Ineke de Schepper is dan uiteraard ook zelf aanwezig. De expositie is doorlopend te bezoeken op zaterdag 4 en op zondag 5 november, van 12.00 – 18.00 uur. Gratis entree.

Vernissage / opening expositie ‘Diep van Binnen’

Datum / tijd: Zaterdag 4 november 2017 om 15.00 uur. Iedereen is hiervoor van harte uitgenodigd.

Locatie: Galerie TON | Raadhuisstraat 27 | Rucphen. Ingang: bordes 1e etage | Er is een lift aanwezig