,

4e editie Lichtjesavond op vrijdag 8 december 2017

Lichtjesavond rond het thema In Vuur en Vlam
Op vrijdag 8 december a.s. zullen de kaarsjes al om 17.00 uur aangestoken zijn voor de 4e editie van ‘Lichtjesavond Rucphen’. Dit jaar is het thema IN VUUR & VLAM. Tijdens ‘Lichtjesavond’ zal het centrum van Rucphen gezellig verlicht zijn door meer dan 4.000 kaarsjes. Voor de winkelpuien en huizen staan zoveel mogelijk brandende kaarslichtjes.

Koopjesavond
Op deze vrijdagavond kunnen bezoekers extra lang shoppen in Rucphen. Heel wat winkels blijven die avond open tot 21.00 uur. De winkeliers hebben dan speciale acties zoals kortingen, verlotingen, prijsvragen, proeverijen, demonstraties etc. Niet alleen in de winkels maar ook op de afgesloten straten is er dit jaar heel wat te doen, te zien en te horen. Er zal een vuurplein zijn met grote kampvuren en brandende fakkels. Diverse ondernemers zijn met een kraam buiten vertegenwoordigd. Ook wordt dit jaar extra aandacht besteed aan de inwendige mens.

Electric run
Voor alle kinderen uit Rucphen en omgeving is er een electric run. Deelname is gratis. Een topconditie is niet nodig want het is geen hardloopwedstrijd. Versierd met lichtjes wordt in verschillende leeftijdscategorieën een route door de Raadhuisstraat en de kerk gelopen. Er zijn prijzen te winnen voor diegene die het mooist of ludiek verlicht is.

De ondernemersvereniging nodigt iedereen uit om naar het centrum van Rucphen te komen om samen deze avond tot een succes te maken.

Like de Facebookpagina ‘Lichtjesavond Rucphen’ en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.